Ceas barbatesc elegant, Raymond Weil, quartz, 34 x 28.5 mm

aprilie 17, 2022 De admin Oprite

Raymond Weil Genève este un ceasornicar de lux elvețian, fondat în 1976 la Geneva. Este o companie de familie fondată de Raymond Weil și Simone Bédat. Raymond Weil a condus compania până la pensionarea sa în 2002. Weil a murit în 2014, iar compania este acum administrată de nepotul său Elie Bernheim.

Weil și-a vândut inițial modelele dintr-o masă pliabilă într-un stand din Geneva. Linia a inclus atât ceasurile elvețiene tradiționale mecanice cu arc și cu roți dintate, cât și ceasuri cu cuarț . El a comercializat ceasurile la nivel internațional către cumpărători de ceasuri de lux. 

Începând cu 2014, compania a vândut 200.000 de ceasuri anual la un preț mediu de 1.000 de lire sterline. 

Raymond Weil este numele unei case orologere elvetiene, dar si al unei familii care si-a transmis valorile sale in fiecare dintre creatiile sale, pe parcursul intregii sale istorii de aproape jumatate de secol.

Facand parte din cercul privilegiat al afacerilor de familie independente, Raymond Weil creeaza ceasuri elegante si rafinate de dama si de barbati. Pe parcursul a trei generatii, compania din cantonul Geneva si-a continuat permanent dezvoltarea si si-a consolidat statutul in cadrul industriei elvetiene orologere.

Muzica si arta sunt pentru Raymond Weil ceea ce gandul este pentru omenire: o sursa infinita de inspiratie si creativitate. Muzica si arta ii stimuleaza creativitatea si sta la baza tuturor parteneriatelor internationale cu artisti renumiti, branduri muzicale celebre sau fundatii care sprijina artele. Precizie, calitate, fiabilitate, materiale high-tech sunt doar cateva dintre standardele imbratisate de Raymond Weil.

 

CARACTERISTICI GENERALE

Tip mecanismQuartz
Provenienta mecanismElvetia
Tip displayAnalog
StilElegant
FunctiiOra
AmbalajProdusul este livrat in ambalaj personalizat, impreuna cu certificatul de origine.

CADRAN

Material geamCristal safir
Culoare cadranBicolor
Tip citire cadranCifre arabe

CARCASA

Forma carcasaDreptunghiulara
Material carcasaOtel
Culoare carcasaBicolor
Diametru carcasa34 mm

CUREA/BRATARA

TipCurea
Material curea/brataraOtel
Culoare curea/brataraBicolor
Tip inchidereCatarama tip fluture