Diferenta dintre aurul de 14k versus cel de 18 k

octombrie 27, 2022 De admin Oprite

A oferi o bijuterie cuiva iubit înseamnă și a-i oferi o amintire. Asta pentru că bijuteriile reprezintă momente importante din viața lor – fata primind cercei la botez, iubita primind inelul de logodnă de la partenerul ei, iar verighetele reprezintă uniunea destinelor soților. Bijuteriile pot avea o mulțime de semnificații, iar alegerea celei potrivite poate fi dificilă. Unul dintre principalii factori pe care îi folosim atunci când alegem bijuteriile sunt materialele care sunt folosite la fabricarea acestora. Ne dorim întotdeauna să oferim celor mai importanți oameni din viața noastră un cadou valoros și de durată, așa că deseori alegem aurul ca alegere pentru bijuterii cadou. Dilema apare atunci când trebuie să alegem între o piesă de aur de 14k și o piesă de aur de 18k. Din cauza acestei dileme, îmi propun să arăt diferența esențială dintre aurul de 14K și 18K în rândurile următoare.

Cât aur este într-o bijuterie?


Cantitatea de aur dintr-un aliaj se măsoară în carate. Aurul este un indicator al cât de mult aur este într-o bijuterie. O bijuterie din aur de 14K are 585 părți de aur pur și 415 părți din alte metale. O bijuterie din aur de 18K are 750 de părți de aur pur și 250 de părți din alte metale. Conținutul de aur al unei piese de aur de 14K este de 58.5%, în timp ce conținutul de aur al unei piese de aur de 18K este de 75%. O cantitate mai mare de aur dintr-un aliaj înseamnă o valoare mai mare pentru bijuterie, motiv pentru care bijuteriile de 24K, care conţin aur pur, costă mai mult.


Ce părere aveți despre impactul cantității asupra calității unui produs?


Aurul este un material foarte moale care este combinat cu alte materiale pentru a-i crește duritatea. Aurul este combinat cu alte materiale pentru a-l face mai puternic, mai strălucitor și mai dur. Cu toate acestea, aurul de 14k reacționează mai ușor la factorii externi, cum ar fi expunerea B. la diferite substanțe chimice (de exemplu, clorul). Gradul mai mare de reactivitate poate duce la decolorarea în timp a culorilor Jewel, motiv pentru care este important să alegem varianta din aur de 14K în cazul bijuteriilor pe care le purtăm doar ocazional: cercei, brățări, lanțuri pentru diverse ocazii speciale din viața noastră. .


Există unele lucruri pe care le purtăm în fiecare zi, care nu sunt atât de simple ca să cumpărăm ceva din aur de 18k. Este mai bine să alegem ceva mai scump, dar nu ar trebui să ne fie frică să cumpărăm ceva care chiar merită. Aceste bijuterii vor dura mai mult și vor avea o nuanță mai colorată. Există riscul de zgâriere dacă nu le protejăm de deteriorare. Aurul de 14K se poate păta rapid, dar este mai rezistent la zgârieturi.

Diferenta dintre aurul de 14k versus cel de 18 k


Ce crezi că ar trebui să facem?


Atât aurul de 14K, cât și aurul de 18K au atât avantaje, cât și dezavantaje, care se reflectă diferit în ochii cumpărătorilor. Unii oameni ar putea prefera aurul de 14K pentru că este mai rezistent la zgârieturi și mai ieftin, lucruri care i-ar face să-și asume riscul de a se păta în timp. Ar putea fi necesară o înlocuire mai rapidă, așa că o persoană ar putea prefera aurul de 14K față de alte tipuri de aur. Există două fețe ale acestei monede: unii oameni sunt dispuși să plătească mai mult pentru aurul de 18K, care își păstrează culoarea pentru o perioadă mai lungă, dar este mai pretențios la zgârieturi. La Constantin Silver, ținem cont de preferințele clienților noștri și ne dorim ca aceștia să ofere oamenilor importanți din viața lor bijuterii de calitate care își merită banii. De aceea, la magazinul nostru, puteți alege fie bijuterii din aur de 14K, fie bijuterii din aur de 18K. Darurile sufletului sunt o modalitate de a le arăta celor dragi cât de mult sunt apreciați.

Diferenta dintre aurul de 14k versus cel de 18 k