Gravura Bijuterii Aur – Argint

septembrie 30, 2021 De admin Oprite
Gravura bijuterii Aur – Argint

Gravura bijuterii aur-argint – De la unele dintre primele creații realizate manual până la verighete, Personalizarea a făcut întotdeauna parte din istoria bijuteriilor. Indiferent dacă este de impuls sau pentru un eveniment special, bijuteriile sunt asociate cu un sentiment personal. 

Inițial gravate manual, acum mașinile de gravat controlate de computer (CNC) pentru bijuterii permit, mai ales, noi posibilități de gravare, text, siglă, semnătură manuală, amprentă, fotografii și multe altele. Tendința în magazin oferă gravarea în ultimul moment, astfel încât clientul să poată participa la experiența de gravare în magazin în timp ce așteaptă. 

Gravura zodie, aici taur si nume.

Bijuteriile au început să meargă bine în online, deoarece bijutierii își afișează adesea creația online cu posibilități de personalizare. Gravarea online este preferată de client, astfel încât să poată încerca diferite fonturi, fotografii, mesaje și să previzualizeze rezultatele acestora.

Farmecul și precizia sunt cheile pentru gravarea bijuteriilor. Orice inel, pandantiv sau brățară poate fi ușor personalizat și poate deveni unic. De asemenea, puteți grava în interiorul inelelor pentru a le personaliza și mai mult.

 Tehnologiile actuale de la noi, pot grava pe metale prețioase precum aurul, argintul sau orice aliaj și orice formă. Gravura poate marca bijuteria fără a îndepărta niciun material (fără așchii, fără praf), marcarea cu laser a suprafeței va vaporiza doar o cantitate mică. Astfel, bijuteria personalizată nu pierde nicio greutate sau valoare prețioasă.

Fotogravura pe aur ▶ le gravez laser ▶ imortalizare prin gravura

Ce este gravarea cu laser a bijuteriilor?

Gravura bijuterii aur – argint, este acțiunea de a deteriora suprafața unui obiect pentru a crea un design pe obiect. Spre deosebire de alte tipuri de gravare, cum ar fi gravarea cu laser, atunci când gravați un obiect puteți simți unde a fost deteriorată suprafața. Gravura este permanentă și poate fi foarte detaliată și precisă.

Cum arată un DELFIN in soare gravura laser performanta.

Procesele de gravare au devenit extrem de avansate, astfel încât pe majoritatea bijuteriilor pot să graveze cu ușurință modele foarte complicate și personalizate. Aveți posibilitatea de a programa orice design personalizat pe care îl doriți într-un computer care va controla apoi gravorul pentru a crea gravuri precise în conformitate cu designul personalizat. Datorită procesului controlat de computer, bijutierii se pot fi siguri că gravura lor va arăta exact așa cum își doresc.

Cum am gravat fotografia pe aur cu masina laser, tutorial Constantin Silver

Pe noi ne puteți suna la 0785550888

Si gasi in Piața Prosper, din calea 13 septembrie 221-225

Sector 5 București.