Gravură Bijuterii aur argint și alte metale

august 4, 2021 De admin Oprite
Cum gravez laser o bratara aur 14 k cu scris ▶ Tutorial ▶ Constantin Silver Bucuresti

Gravură Bijuterii aur argint

Fie că doriți să aveți un obiect pe care îl dețineți deja gravat sau ceva pe site-ul nostru, avem instrumentele pentru a vă ajuta. Cu o varietate de fonturi disponibile, putem să gravăm un mesaj personal, un nume sau o dată pe majoritatea articolelor de bijuterii.

  • Gravați un mesaj în interiorul inelelor
  • Adăugați o dată, un nume sau un mesaj de nuntă
  • Perfect pentru brățări personalizate sau bijuterii cu o suprafață plană
  • 280 de fonturi disponibile pentru a vă personaliza cu adevărat gravura
  • Gravarea costă doar 50 ron pe articol și se poate face aproape pe loc
Am făcut GRAVURA laser bine pe acest ceas?  ⌚ gravura laser o fac cu masina 20w
Gravură Bijuterii aur argint

Informații despre gravarea bijuteriilor

Cum pot fi grava un obiect?

Dacă doriți să cumpărați un articol de pe site-ul nostru (în curând) și există un articol pe care doriți să-l gravați, oferim opțiunea de gravare la checkout pentru articolele aplicabile. Bifați pur și simplu „gravura?” și introduceți caseta de text dorită. De asemenea, puteți face note suplimentare, cum ar fi fontul preferat sau un simbol specific.

Dacă dețineți deja un articol pe care doriți să îl gravați, puteți să ne vizitați în sucursala din calea 13 septembrie 221-225 sector 5 București, în cadrul Piața Prosper sau să îl trimiteți cu Fan Courier (ei stiu unde suntem situați). Odată ce avem obiectul dvs., un membru al echipei noastre vă va contacta pentru a confirma detaliile și pentru a discuta procesul.

Ce tipuri de bijuterii pot fi gravate?

Cererile de bază de gravare includ orice lucru care are o suprafață plană, de exemplu: în interiorul și în exteriorul inelelor, carcase de ceas, medalioane, brățări pentru brățări-femei-copii, putem chiar să gravăm pe alte metale, nu numai aur sau argint.

Solicitările de gravare personalizate vor depinde de bijuteriile dvs., totuși puteți vorbi oricând cu unul dintre experții noștri, care ar fi bucuros să vă ajute.

Oferiți o opțiune de ambalare a cadourilor?

Nu suntem în mod specific, însă împachetăm delicat fiecare obiect care va fi plasat într-o cutie sau pungă, în funcție de bijuteria dvs.

Cât durează gravarea?

Dacă puteți vizita filiala noastră din cal. 13 Septembrie, ne propunem ca bijuteriile dvs. să fie gravate în acea zi. De asemenea, puteți vorbi cu gravatorul nostru intern, care este fericit să treacă peste oricare dintre detalii și face totul posibil.

Pentru comenzile online, ne propunem ca acestea să fie gravate în ziua comenzii și expediate dacă comanda este plasată înainte de ora 15:00 în acea zi. Dacă comanda este plasată după ora 15:00, este posibil să nu o trimitem la timp și ar putea adăuga o zi suplimentară la livrare.

Dacă ne trimiteți obiectul, ne propunem să fie gravat și expediat în ziua în care primim bijuteriile dvs.

Ce nu poate fi gravat?

Din păcate, nu putem să gravăm diamante și pietre prețioase sau materiale plastice. Putem grava pe aproape toate metalele atâta timp cât există spațiu pentru mesajul dvs. sau design personalizat.

Ce tipuri de opțiuni de gravare am?


A grava fotografii - O ARTA
Gravură Bijuterii aur argint

Gravură Bijuterii aur argint

Am investit într-una dintre cele mai bune mașini de gravat de pe piață. Din acest motiv, avem o gamă largă de fonturi, forme și modele disponibile pentru a vă personaliza cu adevărat articolul. Pe lângă gravura dvs. standard, suntem capabili să gravăm o imagine pe articolul dvs. în funcție de dimensiunea acestuia.

Fotogravura pornește de la 75 ron și creste în funcție de complexitatea imaginii, de regula ar fi bine sa veniți cu fofografii portret pe un fond deschis de regulă alb