Personalizare Bijuterii și Ceasuri cum vrei tu

Cum să personalizați bijuterii cu gravură

Să ai o piesă gravată este o modalitate excelentă de a-ți îmbunătăți piesele speciale de bijuterii. Nu doar o oportunitate de a le oferi o a doua viață, gravarea unei piese este o modalitate excelentă de a adăuga o notă personală și de a îmbunătăți una dintre piesele tale preferate. Citiți mai departe pentru a vedea toate piesele pe care le puteți personaliza și le puteți grava.

Gravura zodie, aici taur si nume.

Personalizarea bijuteriilor cu gravură

1. Coliere

Ai un colier drăguț cu inimă pe care îl porți tot timpul? Asta-i grozav! De ce să nu faceți și mai special gravându-l cu un mesaj, numele cuiva sau un simbol. Aceasta poate fi, de asemenea, o modalitate de a personaliza un lanț, pandantiv sau medalion cu semnătură.

2. Inele

Purtate de majoritatea zilnic, inele sunt atât de simbolice, cât și foarte la modă. Cu toate acestea, unele inele pot părea destul de plictisitoare după un anumit timp, și cu un simplu mesaj gravat le poate îmbunătăți într-un mod semnificativ aspectul. Acesta poate fi orice, de la adăugarea unui nume, a unei date sau a unui mesaj în interiorul sau în afara inelului dvs.

3. Brățară/Brățări

Bratarade mînă sau brățara de glezna poate avea chiar si o a doua viață, cu un nou mesaj sau simbol. În funcție de cantitatea de spațiu avut la dispoziție, poți grava un mesaj scurt sau lung, care să fie personal pentru tine și pentru cei dragi.  Aceasta ar putea fi, de asemenea, o modalitate specială de a îmbunătăți brățara bebelușului pe care să îi gravați numele, data nașterii și/sau greutatea copilului.

Cum să găsești mesajul potrivit pentru bijuteriile tale gravate

Acum că știi că poți personaliza aproape orice bijuterie, va trebui să te gândești la ce va fi de fapt mesajul respectiv. Iată câteva opțiuni.

4. O întâlnire

Una dintre cele mai populare opțiuni, adăugarea unei date la un obiect din aur sau argint, cum ar fi data de naștere a unui copil sau nunta ta, este o modalitate specială de a reflecta constant asupra acelor momente din viața ta.

5. O frază sau un citat

Aveți un vers, o frază sau un citat după care trăiți? Adaugă-l la bijuteria ta preferată la care poți reflecta pe tot parcursul zilei.

6. Mesaj personal

Ți-a spus cineva ceva personal și sincer? Luați în considerare gravarea acelui mesaj pe bijuteria dvs. preferată pentru a onora acea persoană și cuvintele sale amabile.

7. Un nume

Adăugarea unui nume unei bijuterii este o modalitate atât de specială de ați aminti de cei dragi. Acesta poate fi cineva care a murit, cel mai bun prieten, soț, copilul sau părintele tău.

8. Simbolic

Sau poate ești mai mult o persoană cu simboluri? Asta e tare! Luați în considerare adăugarea unui simbol religios, a formei dvs. preferate sau a unui simbol drăguț la bijuteriile dvs. și nu uita……

Nu uita să ne cauți pentru orice gravură pe bijuterii sau ceasuri, pentru asta sună la 0785550888 sau vino in str.Margeanului 12 – 14, ne gasesti de la 10.00 la 18.00 de luni pană vineri, iar sămbata până la 14.00

Gravura laser pe bratara 📿 cu nume si data la mine in atelier.