Servicii de calitate superioară oferite de Constantin Silver

Constantin Silver este o companie specializată în oferirea de servicii de reparații și personalizare a bijuteriilor din aur și argint. Cu o experiență vastă și un personal profesionist, Constantin Silver se angajează să satisfacă cele mai exigente nevoi ale clienților săi. Echipamentul de ultimă generație și materialele de cea mai înaltă calitate utilizate de Constantin Silver asigură că fiecare bijuterie reparată sau personalizată este tratată cu atenție și finețe. Acest articol vă va prezenta în detaliu serviciile oferite de Constantin Silver și beneficiile pe care le oferă clienților săi.

Servicii de reparatii bijuterii aur argint

Constantin Silver oferă servicii de reparații pentru bijuteriile din aur și argint, asigurându-se că acestea rămân în stare perfectă. Echipa de meșteri experți în repararea bijuteriilor utilizează tehnici de reparații de înaltă calitate, asigurându-se că fiecare bijuterie este tratată cu atenție și prețiozitate. De la inele și cercei, la brățări și coliere, Constantin Silver poate repara orice tip de bijuterie într-un mod prompt și eficient.

Gravură laser și mecanică

Constantin Silver dispune de tehnologia de ultimă generație pentru gravura laser și mecanică a bijuteriilor. Indiferent dacă doriți să personalizați un inel de logodnă sau să adăugați un mesaj special pe un pandantiv, echipa de specialiști de la Constantin Silver poate realiza gravuri precise și detaliate. Gravurile mecanice sunt realizate manual, cu pricepere și grijă, astfel încât să obțineți un produs final impecabil.

Placare cu aur, aur galben, aur roz, platină, rodiu, argint, cupru și nichel

Serviciile de placare cu metale pretioase oferite de Constantin Silver vă permit să vă reinventați bijuteriile și să le oferiți un aspect nou și elegant. Cu o varietate de opțiuni disponibile, puteți alege din placarea cu aur, aur galben sau aur roz pentru a evidenția frumusețea și calitatea bijuteriilor dumneavoastră. De asemenea, puteți opta pentru placarea cu platină, rodiu, argint sau nichel pentru a obține un aspect mai modern și sofisticat. Echipa de experți de la Constantin Silver garantează o placare uniformă și de înaltă calitate pentru fiecare bijuterie.

Servicii adiționale

Pe lângă serviciile de reparații, personalizare și placare, Constantin Silver oferă și alte servicii pentru a asigura satisfacția deplină a clienților săi. Aceste servicii includ curățare și polișh bijuteriilor, ajustarea mărimii inelelor și schimbarea sistemului de închidere al brățărilor și colierelor. Echipa de la Constantin Silver este mereu disponibilă să răspundă tuturor întrebărilor clienților și să ofere sfaturi și recomandări pentru întreținerea corespunzătoare a bijuteriilor.

Reparații - Gravură - Placare - Bijuterii și Ceasuri  - Constantin & Urmașii
Servicii la Constantin Silver

Constantin Silver

Este alegerea perfectă pentru oricine dorește să-și repare, personalizeze sau să dea un aspect nou bijuteriilor lor din aur și argint. Cu servicii de calitate superioară, materiale de înaltă calitate și un personal profesionist și priceput, Constantin Silver demonstrează dedicarea și pasiunea sa pentru frumusețea și valoarea bijuteriilor. Indiferent de necesitățile dumneavoastră – de la reparații minore la personalizări complexe – Constantin Silver vă stă la dispoziție cu servicii de cea mai înaltă calitate.