Serviciu Gravură Laser

Realizăm la comandă orice serviciu gravură laser pe verighete, pandante, inele, cercei, brătări. Gravura de inaltă calitate realizată cu masină laser. Gravura laser și mecanică comandată de computer, permite reproducerea foarte precisă a graficii dorite în diverse materiale aur, argint, alamă, otel inoxidabil, inox. Putem grava pe brătări, inele, cercei, pandante și alte bijuterii(aur, argint sau diverse materiale).

În funcție de duritatea materialului gravura se poate realiza mai mult sau mai puțin pronunțată, putându-se adauga vopsea sau email în aceasta.

Executăm si serviciu gravura laser, de decupare precum, diverse scrisuri( nume), pentru lanțuri si brățări, sau diverse forme pentru cercei și pandante.

În curând vom executa si cadrane de ceas din aur sau argint, dar numai la comandă.

Pentru mai multe detalii va rugăm să ne contactați telefonic. 0785550888 sau prin formularul de mai jos.

Contact Form

Gravura laser

Este o procedură specială de inscripționare a obiectelor din metal, lemn, plastic realizată cu ajutorul laserului. Funcționează similar cu o imprimantă cu jet de cerneală, jetul de cerneală fiind înlocuit cu un fascicul de lumină trimis pe material.

Prin acest procedeu, o rază laser focalizată pe un material și deplasată pe acesta, urmând un model realizat de un software specializat instalat pe un computer, are ca efect vaporizarea unui strat superficial al acelui material. Prin reglarea parametrilor se poate obține o gravare superficială sau mai profundă[1] care poate să varieze între 0,01 mm și 3 mm.

Procedura de inscripționare prin gravură laser poate fi deosebit de complexă și delicată, oferind durabilitate în timp și acuratețe lucrărilor.

Calitatea

Calitatea gravurii laser este de neegalat. Produce o imagine permanentă, extrem de detaliată și fină, cu o rezoluție de până la 1200 dpi (puncte pe țol). Această rezoluție devine extrem de importantă atunci când ne referim la fotogravură, reprezentarea detaliilor fine, gravură pe sticlă, pe materiale nobile, sau într-unul dintre cele mai dure materiale, granitul. Un mare avantaj îl oferă faptul că prin gravură și tăiere laser, materialul nu suferă deplasări pe masa de lucru, nu necesită prinderi speciale.

Viteza

Laserul oferă cea mai rapidă metodă de taiere de pe piață pentru o gamă largă de materiale, oferă produse competitive și de extremă calitate, incomparabile cu cele realizate prin tehnicile tradiționale de tăiere. Echipamentul laser poate fi ajustat în așa fel încât să acopere toate nevoile, fie că vorbim de unicate sau producție de masă, în orice mărime.